Zabezpečení jako služba

Nejlepším způsobem, jak ochránit celou Vaší IT infrastrukturu a veškerá data v ní uložená, je mít nepřetržitý přehled o všech jejích součástech a datových tocích, udržovat je neustále ktualizované, umět okamžitě reagovat na podezřelá chování a pro každý případ mít robustní, odolný a pravidelně ověřovaný mechanismus zálohování.

Zabezpečení jako služba

Máte pocit, že to znamená nasazení velkého počtu IT pracovníků a bude to drahé? Vůbec ne! Díky automatizaci rutinních, ale i sofistikovanějších úkonů, zapojení AI a strojového učení, to dnes již možné je. Pro komplexní ochranu námi spravovaných počítačových sítí a veškerých jejich prvků používáme autonomní systém, který naprostou většinu těchto úkonů zvládne bez nutnosti zásahu lidské síly.

A v těch několika málo případech, se kterými se vypořádat neumí, nabízí zkušenému specialistovi našeho týmu sadu mocných nástrojů, se kterými během pár okamžiků dokáže provést úkony, které by při manuálním postupu zabraly hodiny nebo dny. Celé toto řešení je velice efektivní, škálovatelné a volně kombinovatelné se všemi našimi ostatními službami. A je jedno, jestli chcete ochránit jediný počítač nebo rozsáhlou infrastrukturu o několika pobočkách. Takto účinnou ochranu i dnes může dovolit opravdu každý.